Producten die razendsnel verkopen in de zomer!

Producten die razendsnel verkopen in de zomer!

De zomer staat weer voor de deur en er staan heel wat online shoppers te springen om te bestellen. In dit artikel laten we zes populaire producten zien die razend snel verkopen in de zomer!

1. Zonnebrillen brillen

De zon begint weer te schijnen en daar horen hippe of opvallende brillen bij! Dit is het seizoen voor de gekke en vooral niet al te dure zonnebril. TWM heeft hiervoor de perfecte collectie! 2. De Ibiza stijl handdoek

De perfecte handdoek voor een dagje strand met vriendinnen. Deze handdoek is ideaal omdat ze niet zo dik zijn en daarom minder ruimte innemen in je tas. Het patroontje maakt deze handdoek ook een ware eye-catcher. Dit product was razend populair in de zomer van 2019. Wij verwachten dat dit product het ook in de zomer van 2020 enorm goed zal doen.Verkrijgbaar in verschillende leuke patronen.

3. Drinkflessen

Water drinken is erg belangrijk voor je gezondheid. Maar soms vergeten wij om genoeg water te drinken. Wat je kunt doen om water drinken iets leuker te maken is een mooie fles kopen. Drinkflessen zijn op dit moment ontzettend populair en daarom een uitstekend product om te verkopen. Populaire opties zijn de kristallen waterfles en de waterfles met een spray om jezelf af te koelen tijdens het sporten.

Super handig!

4. Bikini’s

Dit is een product waar je iedere zomer op kunt rekenen. Vrouwen kopen gemakkelijk nieuwe bikini’s en dit is een perfect product om te dropshippen. AliExpress bied een enorm aanbod aan populaire bikini’s. Een manier om de bikini’s te verkopen is om gebruik te maken van influencers. Dit werkt over het algemeen heel goed bij deze producten. (ook ideaal om weg te geven aan influencers als je bikini’s retour ontvangt!)

* let op! Als webwinkel ben je verplicht om alle retourzendingen die binnen 14 dagen na ontvangst terug worden gestuurd, zonder reden in terug te nemen. En aangezien vrouwen nog wel eens een heleboel bestellen, vervolgens thuis gaan passen en dan weer de helft terugsturen is het belangrijk om hier rekening mee te houden.

Populaire bikini’s.

5. Ab stimulator

Iedereen wil extra kilo’s kwijt raken in de zomer. Daarom is dit ook een top product om te verkopen. Alle producten die helpen bij afvallen zijn zeker een aanrader om te verkopen. Bijvoorbeeld vet verbranding stickers of flat tummy tea’s doen het ook goed in de zomer.

Verlies moeiteloos vet door het automatisch aanspannen van de spieren.

6. Waterproof bluetooth speaker

Alle producten die waterproof zijn verkopen met name in de zomer erg goed. Een ander voorbeeld is de waterproof meeneem zak voor je telefoon, cash geld en andere waardevolle spullen.

Ideaal voor naar het strand of voor op de boot.

Hopelijk heb je nu heel wat nieuwe inspiratie. Een tip van ons: Google ook eens marketingstrategieën bij deze producten. Wellicht vind je een complete blueprint die je duizenden euro’s kan opleveren deze zomer!


Terug naar blog