Verkoop je producten aan

Webshops in Europa

Word als groothandel/merk gratis zichtbaar bij meer dan 2.000 webshops en vergroot je bereik als leverancier of merk in Nederland en de rest van Europa.

Beschikbaar voor

voordelen

Waarom GOGETTERS gebruiken?

No cure no pay

Meld u gratis aan en betaal alleen voor een succesvolle verkoop

Vergroot je bereik

door gratis zichtbaar te worden in de app

Upload op 3 manieren

Upload producten met een CSV import, de Shopify sync of handmatig.

no cure no pay

Verkoop je producten aan
resellers (dropshippers)

Ons platform geeft je de mogelijkheid om producten te verkopen zonder ingewikkelde (online) marketing. Daarnaast bieden wij een geautomatiseerde verkoopoplossing voor je (huidige) klanten. Meld je aan en maak je producten zichtbaar via het dashboard. Onze resellers zorgen voor de online verkoop.

U kunt zich richten op inkoop, productie, productontwikkeling en meer. Meld je aan en wordt zichtbaar in onze apps!

Hoe het werkt

Start met verkopen via GOGETTERS in drie simpele stappen

1

Meld je aan als leverancier

Wij verwerken je aanvraag zo snel mogelijk. Je ontvangt binnen 2 tot 5 werkdagen een e-mail met verdere instructies. Heb je al vragen? Neem contact met ons op.

2

Upload producten

Krijg toegang tot je eigen dashboard en upload eenvoudig producten handmatig, via CSV of gebruik onze Shopify sync die je Shopify winkel verbindt met de GOGETTERS app. Heb je een API? Ook dan helpen we je graag met de integratie!

3

Verwerk bestellingen

Na integratie van je assortiment controleren wij alles nog een keer en wordt je zichtbaar in onze app. Vanaf dat moment kunnen resellers je producten gaan verkopen. Je ontvangt bestellingen via je eigen dashboard (en per mail). Betalingen ontvang je direct via het beveiligde betalingssysteem van Mollie.

Meld je aan als verkoper

Integreer met de populairste e-commerce platformen

Onze app biedt een extra service voor uw klanten, en een extra verkoopkanaal voor uw bedrijf. Diverse grote Nederlandse, Belgische en Duitse groothandels gingen u al voor.

Netwerk van dropshippers

Krijg direct toegang tot ons netwerk van honderden online wederverkopers

Kosteloze integratie

Maak je producten gratis zichtbaar in Woocommerce, Shopify en Prestashop

No cure no pay

Volledig gratis onboarding en koppeling. Slechts 5% kosten per bestelling. (Nog) geen bestellingen? Geen kosten en dus geen risico!

Klaar om te groeien?

Registreer je dan als leverancier en krijg toegang tot je eigen dashboard.

Overzichtelijk dashboard

Blijf op de hoogte van nieuwe bestellingen en zie je omzet in één oogopslag.

Vooraf betalen

Alle bestellingen worden betaald door onze wederverkopers voordat u de bestellingen verzendt. Geen gedoe met automatische incasso's of betalingen die niet betaald worden.

Klantenservice

Als je ergens niet uitkomt, staat ons supportteam voor je klaar!

Vaak gestelde vragen

Waar word ik zichtbaar als leverancier?

Wij integreren onze leveranciers in onze app, die zichtbaar is in de Shopify App Store, Prestashop AddOn Store en Woocommerce. Resellers kunnen vervolgens uw producten importeren en koppelen aan hun Shopify, Prestashop of Woocommerce webshop. Op het moment dat een product van u wordt besteld op een webshop van één van de resellers, is dit direct zichtbaar voor u in het dashboard. Naast dat u potentiële resellers kunt aanbieden om onze app te gebruiken om uw producten automatisch te verkopen, zorgen wij er ook voor dat u zichtbaar bent voor al onze huidige gebruikers. Wij sturen een e-mail met informatie over u, als nieuwe leverancier, naar onze huidige gebruikers. Ook krijgt u een eigen pagina op onze website en in onze app.

Wat zijn de kosten?

Wij bieden een transparant commissiemodel. Zichtbaar worden in de app is volledig gratis. U betaalt slechts 5% commissie voor een succesvolle bestelling. De commissie wordt automatisch afgetrokken van de betaling in uw Mollie account.

Hoe word ik betaald?

Wij werken samen met Mollie. Zodra de reseller de bestelling heeft betaald, wordt dit op uw Mollie rekening gestort.

Kan ik GOGETTERS naast andere marktplaatsen gebruiken?

Zeker! We hebben verschillende merken/leveranciers die ook op andere marktplaatsen verkopen.