Be the first to get notified about our Shopware connection!

* indicates required

Dropship met Europese leveranciers op jouw favoriete platform

Download en installeer de app of plugin volledig kosteloos voor ieder platform. Na de installatie kan je jouw abonnement activeren.

GRATIS
versie beschikbaar

Shopify

Ga naar App store
GRATIS
versie beschikbaar

WooCommerce

Download plugin
GRATIS
versie beschikbaar

CCV Shop

Ga naar CCV Shop
GRATIS
versie beschikbaar

Prestashop

Download plugin

Shopware

schrijf je in

Demo call

plan een demo in

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een integrated supplier en een one-click supplier?

Een one-click supplier is een dropshipping leverancier die je letterlijk In één klik kunt activeren in onze app. Een integrated supplier is een dropshipping leverancier waar je een account bij de leverancier voor nodig hebt.

Als je een bestelling ontvangt van een one-click supplier, betaal je die gemakkelijk in onze app. Nadat de inkoopprijs van de bestelling betaald is, zal de leverancier de bestelling gaan verzenden naar jouw klant.

Bij een integrated supplier betaal je via het betaalsysteem van de leverancier zelf, vaak via automatische incasso. Dat is gekoppeld aan het account dat je bij de leverancier hebt.

Bieden jullie ook een gratis abonnement aan?

Wij bieden een gratis plan voor elk platform waarmee je direct producten kunt verkopen van one-click leveranciers. Het enige wat je hoeft te doen is onze plugin downloaden en/of installeren, waarna je het gratis plan direct kunt activeren in de app.

Werkt de app op alle platforms precies hetzelfde?

Ja, onze dropshipping app werkt voor elk platform precies hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je bij Prestashop en WooCommerce afhankelijk bent van je eigen hosting. Bij Shopify is dit inbegrepen in je Shopify abonnement.

Is de koppeling maandelijks opzegbaar?

Ja zeker. De koppeling is op ieder moment opzegbaar en vanaf het moment van opzeggen ontvang je geen facturen meer, mits er geen rekeningen meer openstaan. Je kunt opzeggen door contact op te nemen met support.