Wij creëren

turn-key webshops

voor dropshippers

Lanceer je webshop op het meest gebruiksvriendelijke en innovatieve platform: Shopify! Kies voor onze kant-en-klare oplossingen en verbind je direct met top Nederlandse dropshipping leveranciers. Start nu en domineer de markt met GOGETTERS!

Contact opnemen

Een webshop waarmee je direct aan de slag kunt

Als Shopify experts streven wij ernaar websites te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos functioneren.

Shopify Experts

Onze ervaren designers hebben al meer dan 150 webshops gebouwd op het Shopify-platform. Ons team ademt echt Shopify en wij zijn de ideale partner om mee samen te werken als je kiest voor dit platform. Shopify blijft voortdurend innoveren met nieuwe updates en biedt daarom de beste opties voor e-commerce. Samen kunnen we jouw e-commerce-dromen waarmaken en profiteren van de voortdurende groei en innovatie die Shopify biedt!

Dropshipping leveranciers

Profiteer van onze geautomatiseerde koppeling met een van onze betrouwbare Europese leveranciers. Al je bestellingen worden automatisch verwerkt, inclusief het toevoegen van track and trace codes, die vervolgens direct naar je klanten worden gemaild.

Gebruiksvriendelijk

Beheer je webshop moeiteloos met het gebruiksvriendelijke drag & drop systeem van Shopify. En maak je geen zorgen over hosting of updates. Bovendien kun je jouw producten naadloos beheren met behulp van de GOGETTERS app. Wij bieden de perfecte combinatie van gemak en efficiëntie.

Conversie optimalisatie

Bij GOGETTERS zijn we gespecialiseerd in het creëren van conversiegerichte webshops. Ons team heeft zich volledig toegewijd aan het leveren van resultaatgerichte e-commerce oplossingen. Met onze expertise en focus op conversies zorgen we ervoor dat elke webshop die we bouwen, is geoptimaliseerd om bezoekers moeiteloos om te zetten in loyale klanten.

Ondersteuning

Het gemak van alles bij één partij. Onze betrokkenheid eindigt niet na de lancering. Wij blijven continu beschikbaar om ervoor te zorgen dat jouw online winkel blijft presteren. Na de oplevering staan wij altijd klaar om jou te helpen met technische vraagstukken

10+ JAAR SHOPIFY ERVARING

150+ WEBSHOPS GEBOUWD

SHOPIFY EXPERTS

Shopify webshop laten bouwen

Verlang je naar een zorgeloze ontwikkeling van je nieuwe Shopify webshop direct verbonden aan een dropshipping leverancier? GOGETTERS staat voor je klaar om alle benodigde pagina's en functies te ontwerpen en te ontwikkelen, zodat bezoekers moeiteloos worden omgezet in loyale klanten.

Premium designs

Domeinnaam

Design en development

Schaalbaar tot 50.000 producten

100% jouw eigendom

Mobile first

Impressie

Laten we samen jouw professionele dropshipping store tot leven brengen!

Dropshipping supplier

Artishoque

Start jouw design

pt & online shop

Overpowered

Start jouw design
dropshipping webshop

Parkiet

Start jouw design
HAIRCARE SHOP

Haircare

Start jouw design
sanitair webshop

Sanitaironline

Start jouw design

Laat onze klanten voor ons spreken

Trustpilot

Beoordeling

4.5

Excellent 4.5 out of 5

Ronald Steer

21 apr 2023

Een bedrijf dat een goede support…

Een bedrijf dat een goede support afdeling heeft. Als je een vraag hebt wordt deze op een correcte manier opgelost. Een aanrader voor je dropshipping.

Geplaatst op

Trustpilot
Isa

28 maart 2022

Top service, klantvriendelijk & professioneel!

Afgelopen jaar heeft GOGETTERS mij enorm geholpen bij het bouwen van mijn webshop en ben daar dan ook meer dan tevreden over! Altijd goede vriendelijke service en denken graag met je mee. Daarnaast krijg ik van klanten altijd hele positieve feedback over de gebruiksvriendelijkheid van de shop. TOP!

Geplaatst op

Trustpilot
Pascal Hutten

06 mei 2022

Customer webshop Koopsanitaironline.nl

Super blij met onze custom gebouwde webshop! Koopsanitaironline.nl
Altijd snelle reacties en goed werk word er geleverd.

Geplaatst op

Trustpilot

Veel gestelde vragen

Is het mogelijk om een webshop te creëren in combinatie met jullie dropshipping app?

Zeker weten, meeste klanten van ons kiezen voor deze combinatie! Als je kiest voor ons maandelijkse abonnement, hoef je helemaal géén installatiekosten te betalen. En als je voor ons jaarlijkse abonnement gaat, kun je profiteren van geweldige kortingen! Neem contact met ons op voor meer informatie. 🚀

Wat als ik een webshop wil laten maken voor een product dat ik zelf heb ontwikkeld of op voorraad heb?

Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in Shopify en bieden webshop-oplossingen voor zowel nieuwe merken als bestaande grote merken, ongeacht of ze wel of géén voorraad houden.

Met wat voor klanten werkt GOGETTERS?

Onze focus ligt op het ontwikkelen van webshops met een sterke nadruk op conversieoptimalisatie. Ons klantenbestand omvat startups, scale-ups en gevestigde merken. Kortom, we werken samen met alle e-commerce ondernemers, ongeacht of ze werken op basis van dropshipping of met een eigen voorraad.

Wat als ik alleen wijzigingen wil laten aanbrengen in mijn bestaande Shopify-webshop?

Daar kunnen wij uiteraard bij helpen! Ons starttarief bedraagt €90,-, wat overeenkomt met één uur aan development. Heb je kleine aanpassingen nodig? Aarzel niet om het ons te laten weten. We zijn er om je te helpen!

Betaling

Hoeveel kost het om een webshop te laten maken?

Wanneer je besluit om met ons samen te werken aan je online succes, krijg je toegang tot alle essentiële elementen die nodig hebt voor een krachtige en winstgevende site.

Ons starttarief voor het ontwikkelen van een webshop begint bij €1999 exclusief btw. De uiteindelijke kosten kunnen variëren, afhankelijk van eventuele extra specifieke wensen die je hebt. Maar met een budget van €1999 kun je al over een mooie, professionele webshop beschikken.

Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen bijstaan in het opbouwen van een krachtige online aanwezigheid die jouw zakelijke doelen ondersteunt!

Als ik akkoord ga met de offerte, hoe gaan we dan verder?

Als je besluit akkoord te gaan met de offerte, verzoeken wij je om een aanbetaling van 50% te doen. Zodra de aanbetaling is ontvangen, gaan we direct aan de slag om een professionele webshop voor je te ontwikkelen!

Wat zijn de maandelijkse kosten?

Bij GOGETTERS hoef je géén maandelijkse fee te betalen voor je webshop, en na oplevering ben je volledig eigenaar van je webshop!

Echter, bij Shopify betaal je wel een maandelijkse fee, variërend van €21 per maand (Basic, meest gekozen) tot €2000 per maand (Plus).

Oplevering

Wat zit er in de prijs inbegrepen?

Als je kiest voor webshop bij GOGETTERS heb je echt een compleet pakket.

Wat er inbegrepen zit:
- Automatische koppeling leverancier (als je gebruik maakt van de app)
- Domeinnaam
- Professioneel thema of custom design
- Hosting (zit altijd bij Shopify)
- Basis SEO
- Professioneel responsive ontwerp
- Sociale media koppelingen
- Ondersteuning

Hoe lang duurt het bouwen van mijn webshop?

Afhankelijk van de hoeveelheid werk en complexiteit, kan het 2 tot 5 weken duren voordat wij de webshop voltooien en opleveren.

Hoe ontvang ik de webshop?

Zodra je tevreden bent met het ontwerp, zullen we de overdracht in gang zetten. Zodra je deze accepteert en een Shopify-abonnement kiest, word je volledig eigenaar van de webshop en kun je direct aan de slag!

Ondersteuning

Hoe kunnen jullie mij begeleiden?

Onze service stopt niet na de lancering! We bieden doorlopende ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw webshop optimaal blijft presteren. Als je ergens niet uitkomt, kunnen we uitleg video's maken en staat wij uiteraard klaar om je te helpen met technische vragen!

Prijzen

Webdesign

1999

/ eenmalig

Prijzen zijn excl. BTW

Tot 50.000 producten

Responsive design

Domeinnaam

Orderverwerking

Persoonlijk contact

Start jouw project
Custom design

Op aanvraag

Product import

Responsive design

Domeinnaam

Orderverwerking

Persoonlijk contact

Start jouw project

Customization

90

/ excl. BTW

Design aanpassingen

Responsive design

Domeinnaam

Orderverwerking

Persoonlijk contact

Start jouw project