Waarom kiezen voor Shopify?

Waarom kiezen voor Shopify?

Je bent erover uit, je wilt een webwinkel beginnen. Nu moet je nog gaan kijken in welk platform je dit wilt gaan doen. In deze blog zullen we in het kort uitleggen waarom Shopify een goede keuze is als SAAS oplossing voor je webwinkel.


Zeer geschikt voor e-commerce

De nummer #1 reden om te kiezen voor Shopify is omdat het volledig afgesteld is voor e-commerce, alles is geoptimaliseerd zodat de bezoeker zo gemakkelijk en snel mogelijk overgaat tot aankoop. Daarbij heb je een overzichtelijk dashboard die je precies op de hoogte houdt van hoe het zit met je verkopen en waar de verbeterpunten zijn. Ideaal dus als je producten gaan verkopen, anders zijn al deze opties maar een overbodige luxe…


Ideaal voor mensen die niet alle ins en outs van codes willen leren

Daarbij komt nog kijken dat Shopify enorm gebruiksvriendelijk is. Dit merk je vooral als je aanpassingen wilt maken aan je site of een nieuw idee wilt doorvoeren. Shopify heeft een ruim aanbod aan apps die je kunt gebruiken als je bijvoorbeeld reviews wilt gaan toevoegen of een kortingscode pop-up wilt toevoegen. Voor bijna elk idee is er wel een App ontwikkeld! Ook het toevoegen van betaalmethodes en je social media accounts is zeer gemakkelijk met Shopify.

Het werkt gewoon fijn


Ten opzichte van een bijvoorbeeld Squarespace is het voordeel dat Shopify net wat meer opties heeft, maar ook weer niet zo uitgebreid is als een Wordpress. Dit kan mensen juist weer overrompelen. Wij vergelijken het altijd met Apple en Android, Apple werkt lekkerder maar met Android kan je meer. Zo kan je het ook zien met Shopify (Apple) en Wordpress (Android). 


Ben je nu benieuwd naar het overzichtelijke dashboard en het gemak van Shopify? Probeer het dan de eerste 90-dagen gratis via deze link!

Terug naar blog