ONE CLICK SUPPLIER

BOUTOI

Boutoi creëert luxe producten die speciaal zijn ontworpen om de badkamer te transformeren tot een oase van rust en zintuiglijk genot. Zij bieden producten aan als designtoilethouders, handzeep, handlotions, roomsprays en luxe geschenksets.

  • High-end producten
  • Snelle levertijden
  • Minimale marge 50%
installeer de app en

Start met dropshippen

Krijg de tools die je nodig hebt om succesvol zaken te doen met Europese leveranciers - tegen een fractie van de prijs en moeite die het zou kosten om een ontwikkelaar in te huren. Wij regelen alles: automatische orderverwerking, import van producten, bijwerken van voorraden en nog veel meer. Zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf.

Bekijk onze integraties
  • makkelijk in gebruik
  • maandelijks opzegbaar

Beschikbare plugins

Kies de plugin die bij jouw platform past en start vandaag nog met dropshippen!

Ontdek de kracht van Europese leveranciers

Dit betekent snelle levertijden en hoogwaardige producten wat ervoor zorgt dat klanten keer op keer bij je terugkomen voor een uitstekende ervaring.

Product synchronizatie

Importeer producten inclusief productfoto’s, beschrijvingen en voorraden.

Europese leveranciers

Krijg direct toegang tot ons netwerk aan betrouwbare dropshipping leveranciers.

Hulp nodig?

Onze gogetters staan altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Veel gestelde vragen

Wat is een one click supplier?

Een one-click supplier is een dropshipping leverancier die je letterlijk In één klik kunt activeren in onze app. Als je een bestelling ontvangt van een one-click supplier, betaal je die gemakkelijk in onze app. Nadat de inkoopprijs van de bestelling betaald is, zal de leverancier de bestelling gaan verzenden naar jouw klant.

Voor wie is de GOGETTERS app?

De GOGETTERS app is ontworpen voor zowel ervaren e-commerce ondernemers die hun assortiment willen uitbreiden zonder extra inkoopkosten, als voor ambitieuze ondernemers die een nieuwe webshop willen lanceren.