• Bekijk onze helpdesk

    We raden je aan om altijd eerst een kijkje te nemen in onze helpdesk voordat je een supportticket indient.

    Ga naar Helpcenter 
  • Bekijk onze YouTube video's

    Ontdek ons YouTube-kanaal voor nuttige tips en informatieve video's over zowel onze app als Shopify.

    Ga naar YouTube 

Veel gestelde vragen

Is de app maandelijks opzegbaar?

Ja, de app is maandelijks opzegbaar!

We streven ernaar om jouw keuze zo flexibel en gemakkelijk mogelijk te maken, zodat je op je eigen tempo kunt beslissen wat het beste voor jou is!

Kan ik de GOGETTERS app ook gratis gebruiken?

Ja, dat kan! We hebben een gratis abonnement, waarmee je volledige toegang hebt tot alle functionaliteiten. Je krijgt dan kosteloos toegang tot onze one-click suppliers, met een maximum van 50 producten.

Werkt de app hetzelfde op alle platformen?

Ja, onze dropshipping app werkt voor ieder platform exact hetzelfde. Houdt er wel rekening mee dat je bij Prestashop en WooCommerce afhankelijk bent van je eigen hosting. In Shopify is dit bij jouw Shopify abonnement inbegrepen.

Is het ook mogelijk dat ik mijn eigen leverancier koppel aan jullie app?

Indien de door jou gewenste leverancier nog niet geïntegreerd is, is het veelal mogelijk om deze te verbinden. Er bestaat eveneens de optie om een leverancier exclusief voor jou te behouden, echter zijn hier wel eenmalige kosten aan verbonden. Jouw gepersonaliseerde leverancier wordt dan zichtbaar in jouw persoonlijke portaal, waardoor je ook volledige toegang krijgt tot de functionaliteiten van de GOGETTERS app. Voor verdere informatie verzoeken wij je vriendelijk om contact op te nemen met onze supportafdeling.