ONE CLICK SUPPLIER

Label 2X

Overweeg dropshipping met LabelX en ontdek de prachtige muurdecoratie van Label2x. De collectie omvat muurcirkels, muurovalen, tuinposters en naambordjes van topkwaliteit. Laat ons de logistiek regelen terwijl jij je concentreert op het laten groeien van je eigen merk. Neem vandaag nog contact met ons op en begin je succesvolle dropshipping avontuur met LabelX!

  • 8000+ varianten
  • muurdecoratie
  • snelle verzending

Beschikbare plugins

Kies de plugin die bij jouw platform past en start vandaag nog met dropshippen!

Ontdek de kracht van Europese leveranciers

Dit betekent snelle levertijden en hoogwaardige producten wat ervoor zorgt dat klanten keer op keer bij je terugkomen voor een uitstekende ervaring.

Product synchronizatie

Importeer producten inclusief productfoto’s, beschrijvingen en voorraden.

Europese leveranciers

Krijg direct toegang tot ons netwerk aan betrouwbare dropshipping leveranciers.

Hulp nodig?

Onze gogetters staan altijd voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Veel gestelde vragen

Wat is een one click supplier?

Een one-click supplier is een dropshipping leverancier die je letterlijk In één klik kunt activeren in onze app. Als je een bestelling ontvangt van een one-click supplier, betaal je die gemakkelijk in onze app. Nadat de inkoopprijs van de bestelling betaald is, zal de leverancier de bestelling gaan verzenden naar jouw klant.

Hoelang zijn de levertijden?

Onze leveranciers streven ernaar om gemiddeld binnen 1 tot 2 werkdagen te leveren. Voor specifieke levertijden verwijzen we je graag naar onze app, waar je gedetailleerde informatie kunt vinden op de leverancierpagina.